Over studio1345

 

Mijn naam is Bas Linders en ik ben eigenaar van Studio 1345, een kleine ontwerpstudio in Enschede maar ook mede eigenaar van 2 fantastische horeca zaken in het centrum van Enschede en bestuurslid voor de horeca vereniging.

Doordat we in de horeca ook regelmatig ontwerpen nodig hadden en ik dit vanuit mijn hobby kon maken scheelde dat een hoop tijd en vooral geld. Vanuit hier kreeg ik vaker de vraag of ik voor andere bedrijven ook ontwerpen kon maken en in 2017 besloot ik mezelf in te schrijven bij de kvk en "studio1345" was "geboren".

 

 

Het logo

Mijn logo is ooit per toeval ontstaan Doordat ik iemand de cijfers 1-3-4-5 zo had zien schrijven dat ik mijn eigen voornaam er in zag. Een korte naam, duidelijk logo zonder poespas.

 

Keep it Simple

Laten we niet te moeilijk doen. Ik wil graag voor je aan de slag tegen de scherpste tarieven. Je betaald pas wanneer je tevreden bent en het product klaar is of verzonden wordt.

Omdat ik geen duur pand heb, geen personeel, geen bedrijfswagen kan ik de prijs ook laag houden.

Ik heb dus ook geen secetaresse en omdat ik mijn ontwerpen naast mijn horeca werkzaamheden doe kan het zijn dat ik niet altijd gelijk kan reageren. Ik draag er zorg voor dat ik altijd binnen 24 uur een reactie geef en probeer zaken altijd zsm te regelen.

 

Wat we ook afspreken ik hou van een open communicatie. Is een ontwerp niet goed hoor ik het graa en ik zal ook vertellen wanneer me iets niet gaat lukken.

 

Prijzen spreken we altijd van te voren af en we gaan pas aan de slag wanneer we er allemaal een goed gevoel bij hebben.

 

Wanneer mag ik iets moois voor jou maken?

 

Bas Linders

 

CONTACT

 

STUDIO1345

Wiggerlanden 1

7542 MX Enschede

06-41898698

info@studio1345.nl